Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příměstské tábory 2024

1) Taneční příměstský tábor

Cestou necestou

 

Máte rádi tanec a letní dobrodružství? Chtěli byste v létě zažít něco neobvyklého? Neváhejte se přihlásit na náš taneční příměstský tábor. Objevíte zákoutí nejen pražských pamětihodností, českých hradů a zámků, ale naučíte se též taneční choreografie moderního a klasického tance, které předvedete rodičům na závěrečném vystoupení. Těšíme se na Vás :)

Termín červenec 2024,  

2) Sportovní příměstský tábor

Letní olympijské hry

Jste sportovně zaměření a nechcete přes léto ztratit svoji kondičku? Chcete zažít dobrodružné sportovní zápasy a hry v různých disciplínách? Neváhejte se přidat a zažít dobrodružství netradičních letních olympijských her v Praze v Podolí!! :) Čekají na Vás profesionální trenéři, zajímavé sportovní dovednosti a mnoho zábavy ;)

Termín červenec 2024, 

3) Dobrodružně zážitkový příměstský tábor

Adventure Time

Jste akční? Nemáte rádi nudu? Neváhejte se přidat a zažít všeliká letní dobrodružství na poznávacích výletech spolu se spoustou dobrodružných a poznávacích her. Budete se muset dokázat spolehnout nejen na své kamarády, ale hlavně sami na sebe, abyste obstáli v našem nepředvídatelně nabytém programu, plném nenadálých událostí a úkolů, které Vás přivedou k bližšímu poznání sama sebe i Vašich kámošů :)

Termín červenec 2024, 

4) Pohádkový tábor

Z pohádky do pohádky

Milujete atmosféru českých tradičních pohádek? Objevujete rádi kouzla a tajemství? Neváhejte s námi zažít výpravu do pohádkového ráje, kde nahlédnete do záhad a tajů her v pohádkovém prostředí spolu s výlety na české hrady a zámky touto atmosférou a taji opletenými. Těšíme se na Vás :)

Termín 2024, 

5) Přírodovědecko-badatelský příměstský tábor

Průzkumníkův sen

Milujete krásy, které nám poskytuje česká příroda? Procházíte se rádi v prostředí pražské i okolní přírody, lesů, luhů a hájů? Neváhejte s námi nazout tenisky a vyrazit do přírody a zkoumat rostliny, živočichy, potůčky, vodní toky a vše, co nám naše biosféra poskytuje. Nepřijdete ani o spoustu soutěží a nějakou tu odměnu, které nás budou našimi toulkami provázet ;) 

Termín srpen 2024, 

6) Jazykový příměstský tábor

Poznávej, objevuj, pojmenuj a bav se

Máš rád dobrodružství, zábavu a zároveň se rád něco přiučíš? Na tomto táboře Tě budeme provázet nejen českým prostředím v anglickém a německém jazyce, ale nahlédneme i do prostředí, života, zvyků a zákoutí  cizích států, které nám nabízejí spousty nevšedních a nepoznaných kulturních zvláštností a zvyklostí, které budeme společně prostřednictvím her a výletů poznávat a objevovat. :)

Termín srpen 2024,   

 

Rubriky